Lasergamen in de Uithof

Lasergamen in de Uithof

Wil je graag lasergamen en ben je op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? Dan is De Uithof in Den Haag het juiste adres om te lasergamen!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. Bij De Uithof kun naast schaatsen op de semi overdekte schaatsbaan, karten op de vernieuwde indoor kartbaan, skiën en snowboarden in de prachtige indoor sneeuwbaan ook lasergamen!

Lasergamen in De Uithof

De Uithof beschikt over een volledig vernieuwde lasergame arena! De lasergame arena is met maar liefst 150m2 uitgebreid en heeft een gloednieuwe game-map. Waan je in de wereld van Call of Duty waar de politie je op de hielen zit.

Bij het lasergamen in De Uithof krijg je een pak aan met daarop raakvlakken en een lasergun. Tijdens het lasergamen is het de bedoeling om zoveel mogelijk andere mensen te raken met jouw gun. Je kan geraakt worden op de schouders, de buik en de rug. Als je geraakt bent, gaat je pak voor 6 seconden in rust. Je kan dan even niet meer schieten of geraakt worden, zodat je ook weer tijd hebt om je te verbergen.

Lasergamen is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en dus perfect voor kinderfeestjes maar ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten!

Kom lasergamen!

Beleef spanning, sensatie en de nodige dosis adrenaline van lasergamen in een van de grootste lasergame-arena’s van Nederland! Ga de strijd aan met de tegenstander en probeer hem uit te schakelen! Kom er achter wie van je vrienden of collega’s nu echt de beste is in lasergamen!

Tarief Lasergamen

1x Lasergame € 9,50
2x Lasergamen € 15,00
Iedere extra game € 7,50

1 game duurt 12 minuten
Minimaal 4, maximaal 24 personen, prijs per persoon

 

Bungee Soccer in de Uithof

Bungee Soccer in de Uithof

Bungee Soccer

Voetballen met maar beperkte bewegingsvrijheid maakt het een stuk moeilijker maar daardoor ook veel spannender!

Bij Bungee Soccer word je in een speciaal lifejacket gehesen. De lifejackets zitten met een elastiek aan het plafond vast met een grote veer ertussen. Hierdoor heeft elke speler maar een beperkte bewegingsvrijheid waardoor het voetballen een heel stuk moeilijker maar ook een heel stuk leuker wordt!

Samenwerking is een must! Ga samen met je team de strijd aan met de tegenstander en beslis in dit spannende potje voetbal wie het beste voetbalteam is!

Tarief Bungee Soccer

30 minuten € 9,50
Minimaal 8 personen, prijs per persoon

Kidsworkshop paaldansen (7-14 jaar)

Kidsworkshop paaldansen (7-14 jaar)

Ieder kind wil een kinderfeestje om nooit te vergeten. En jij – als ouder – natuurlijk ook. Sportief Paaldansen kan daar absoluut aan bijdragen. Onze kidsworkshop paalgym is actief, leerzaam, uitdagend en leuk!

Onze speciaal opgeleide instructrices geven een kidsworkshop paalgym van anderhalf uur. Tijdens deze workshop leren de kinderen acrobatiek in én naast de paal.

Kunnen alle kinderen meedoen?

Een workshop biedt plaats aan in totaal 10 kinderen. De workshop is sportief en geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De instructrice zal de inhoud en oefeningen aanpassen aan de groep. Heeft één van de kinderen een blessure of lichamelijke beperking? Dan horen we dat graag. Natuurlijk zal onze instructrice daar rekening mee houden tijdens de workshop.

Wat leren de kinderen tijdens onze paalgymworkshop voor kinderen?

We starten met een vrolijke warming-up met ‘Zumba kids’ of een ‘stopdans’. Daarna doen we oefeningen in én naast de paal. Zo maken we bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of doen we een wedstrijdje klimmen. Zo kan de instructrice de kinderen beter leren kennen en is het eenvoudig om het juiste niveau in te schatten.

We leren de kinderen een korte routine met turnoefeningen. Ook hierin zitten oefeningen in én om de paal verwerkt. Niet alleen het sportieve element, maar vooral ook het maken van plezier staat voorop tijdens de workshop. De kinderen mogen in circuitverband oefenen. Ook doen we onze tiaradans. De instructrice sluit af met een spectaculaire demonstratie en een cooling down.

Wat moet je regelen tijdens het kinderfeestje?

Sportief Paaldansen zorgt op eigen locatie voor een gezellig feestje. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Ook zorgen wij voor een bekertje drinken. Het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en een korte broek voor ieder kind. Zo hebben de kinderen een goede grip in de paal en kunnen zij zich makkelijk bewegen. Je ontvangt een brief waarin wij uitleg geven over het feestje. Daar staat deze informatie ook in. Uiteraard kun je deze brief uitdelen bij de uitnodigingen.

De feestjes zijn op aanvraag en afhankelijk van onze beschikbaarheid.

Aantal kinderen: maximaal 10
Leeftijd.            : 7-14 jaar
Duur workshop: 1,5 uur
Locatie.            : Nieuwegein, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Den Haag, ’s Hertogenbosch en Breda

 

Ik ontvang graag meer informatie van deze workshop Paaldansen

9 + 12 =

Ik ontvang graag meer informatie van deze workshop Paaldansen

4 + 3 =