Wil je graag lasergamen en ben je op zoek naar een geschikte locatie midden in de Randstad? Dan is De Uithof in Den Haag het juiste adres om te lasergamen!

De Uithof in Den Haag is de meest multifunctionele sport- en evenementenlocatie van de Randstad. Bij De Uithof kun naast schaatsen op de semi overdekte schaatsbaan, karten op de vernieuwde indoor kartbaan, skiën en snowboarden in de prachtige indoor sneeuwbaan ook lasergamen!

Lasergamen in De Uithof

De Uithof beschikt over een volledig vernieuwde lasergame arena! De lasergame arena is met maar liefst 150m2 uitgebreid en heeft een gloednieuwe game-map. Waan je in de wereld van Call of Duty waar de politie je op de hielen zit.

Bij het lasergamen in De Uithof krijg je een pak aan met daarop raakvlakken en een lasergun. Tijdens het lasergamen is het de bedoeling om zoveel mogelijk andere mensen te raken met jouw gun. Je kan geraakt worden op de schouders, de buik en de rug. Als je geraakt bent, gaat je pak voor 6 seconden in rust. Je kan dan even niet meer schieten of geraakt worden, zodat je ook weer tijd hebt om je te verbergen.

Lasergamen is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en dus perfect voor kinderfeestjes maar ook voor bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten!

Kom lasergamen!

Beleef spanning, sensatie en de nodige dosis adrenaline van lasergamen in een van de grootste lasergame-arena’s van Nederland! Ga de strijd aan met de tegenstander en probeer hem uit te schakelen! Kom er achter wie van je vrienden of collega’s nu echt de beste is in lasergamen!

Tarief Lasergamen

1x Lasergame € 9,50
2x Lasergamen € 15,00
Iedere extra game € 7,50

1 game duurt 12 minuten
Minimaal 4, maximaal 24 personen, prijs per persoon