Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

clown hoky poky amstelveen

Met clown Hoky Poky is het altijd feest! Door zijn jarenlange ervaring als kinderentertainer is Hoky Poky een veelgevraagde artiest op kinderfeesten. Van grote tot kleine partij, van verjaardagsfeestje tot in de schouwburg: overal is Hoky Poky inzetbaar met de “Hoky Poky Tovershow” inzetbaar.

De veelzijdige Hoky Poky is een graag geziene gast bij braderie, buurtfeest, open dag, sinterklaasfeest, winkelcentrum, openingen, campings, scholen, kinderdagverblijven, creches en  geboorteparty’. Overal maakt Hoky Poky er een groot feest van.. Ook als ballonnenclown en met zijn poppenkast, vermaakt hij kleine feestvierders als geen ander.

 

Met zijn speciale omkleedact maakt hij een verjaardagspartijtjes tot een onvergetelijke happening.

clown hoky poky op je kinderfeest“Stel je voor: er komt plotseling een ‘vreemde’ meneer binnen. Hij houdt ook van feest en wil wel mee feestvieren. De meneer heeft echter een grote kist buiten gevonden. Met z’n allen gaan we kijken wat daar dan wel inzit. Dat wordt spannend! De kleren van een Clown!. De ‘toevallige gast’ wil wel een clown worden en gaat zich omtoveren als clown. Alles gaat mis: maar gelukkig weten de kinderen hoe een clown er uit ziet. Dan staat daar plotseling clown Hoky Poky. In de kist zitten ook nog allemaal ‘tovertoeren’ Natuurlijk mag de jarige meehelpen met toveren. Er wordt een feestmuts en een kadootje getoverd. Daarnaast worden koeken gebakken en is er een spannend verhaal van een ‘nepkonijntje’. Kortom dolle pret. Natuurlijk dansen we nog de “Hoky Poky” en met nog een mooi ‘gevouwen feestballon’ is het feest compleet.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

9 + 12 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

1 + 8 =

Clown Pepe

Clown Pepe

Clown Pepe

clown pepe kinderfeest, noord-holland

Clown Pépé geeft kindershows waarbij de kinderen actief kunnen meedoen.
Hierdoor geeft hij ze het idee dat zij zelf goochelen. Het programma zit vol hilariteit en verassingen waardoor het een onvergetelijk feest wordt voor zowel de kinderen als de ouders.


Verjaardag

Clown Pepe komt, standaard, op het verkeerde feestje. Hij is erg teleurgesteld dat hij nu geen feestje heeft. Hij vraagt of hij dan hier mag blijven.

Zijn broer is goochelaar en is op vakantie. Omdat Pepe al zeker 2 keer de show van zijn broer gezien heeft denkt hij dat hij het zelf ook wel kan. Natuurlijk gaan er dan verschillende dingen mis en gebeuren de raarste dingen, wat veel hilariteit bij de kinderen opwekt. De kinderen moeten veel helpen zodat het een interactieve show wordt.

Ballonfiguren

U heeft ze vast weleens gezien, die leuke hondjes en andere dieren en figuren die van ballonnen zijn gemaakt. Clown Pepe kan ze ook voor u maken. Hij komt dan met zijn leuk versierde ballonnenwagentje de ballonnen maken en uitdelen. Op zijn ballonnenwagentje zit een ballon waarop u, indien gewenst, kenbaar kan maken door wie de activiteit is georganiseerd.
Of het nu gaat om een opening van de winkel, een verkoopshow of een andere gelegenheid. Waar het ook gezellig moet worden, clown Pepe maakt het er gezellig met zijn ballonnen.

Goochelen

Reeds enige jaren trekt clown Pépé door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.

Pépé is gespecialiseerd in het werken met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Door zijn losse manier van werken met deze mensen krijgen ze de waardering die zij verdienen.

Ook geeft Pépé Sinterklaasshows waarbij de kinderen actief meedoen. U kunt hem zowel vooraf aan sinterklaas laten optreden, waarbij er een leuke overloop in het programma zit naar sinterklaas, of tegelijkertijd met sinterklaas, waarbij de kinderen voor sinterklaas goochelen.

Diensten: clown, ballonfiguren, winkelcentra entertainment, kinderentertainer, kinderfeestje thuis, sinterklaasshow

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

15 + 4 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

7 + 11 =

Coco de Clown

Coco de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown is al meer dan 15 jaar een bekend gezicht op feesten en evenementen. Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardagsfeest, kinderfeestje of andere vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk.

coco de clown kinderfeestje

TOVERSHOW
Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is deze leuke clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.
Duur van de show: 60 minuten

CoCo houdt van goochelen en ballonvouwen.

coco de clown kinderfeestje

BALLONNENCLOWN
Als Coco de Clown ook nog eens prachtige decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Het boeken van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

14 + 10 =

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

2 + 15 =

Clown Smashy

Clown Smashy

Smashy de Clown is al meer dan 20 jaar een echte circusclown. Hij heeft in (circus) theaters en op scholen door heel Europa gewerkt. Smashy vond zijn leukste publiek uiteindelijk in Nederland en besloot daarop zich hier te vestigen.

Smashy de Clown heeft een zeer gevarieerd aanbod aan shows en werkt daarnaast al 17 jaar als circusdocent voor onder andere circus acrabatico en circus elleboog. Ook geeft hij workshops voor jong en oud en wordt Smashy ingehuurd door bedrijven om aan teambuilding te werken. Scholen weten Smashy de Clown eveneens te vinden voor een aangename dag. Met Smashy de Clown is het altijd feest!

Kinderfeestjes

Smashy verzorgt uw kinderfeestjes geheel naar wens. Of het nu een voorstelling is voor een partijtje, een ballonnenshow, een circusshow of een workshop waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een 45 minuten durende verjaardagsshow met jongleren, goochelen, vrijwilligers voor trucs en een ballonnenshow van 15 minuten waarbij ieder kind een ballon meekrijgt.

Of wat dacht je van een circusworkshop, waarbij de kinderen leren jongleren, bordjesdraaien, acrobatiek, ballonnen modelleren, clownerie, eenwieleren, op een bal lopen, koorddansen, warming-up spelletjes.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

2 + 2 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

1 + 11 =

Clown Kwibus

Clown Kwibus

Kom naar het speelparadijs van Clown Kwibus
Een verjaardag was nog nooit zo leuk!

Voor een leuk kinderfeestje in de regio Nijmegen, ga je naar Clown Kwibus in Groesbeek. Er zijn heel veel attracties in de binnenspeeltuin, zoals: een klimtoren, springkussen en trampolines. Verder is er een goochelact waarbij de jarige mag assisteren, is er de limonadefiets, worden er ballondieren gemaakt en nog véél meer!

Compleet verzorgd kinderfeestje
Een kinderfeestje bij Clown Kwibus is geheel verzorgd, van animatie tot en met eten en drinken. U heeft geen kind meer aan ze.
De jarige zal een geweldig verjaardagsfeest hebben, net zoals de uitgenodigde kinderen.

clown kwibus speelparadijs nijmegenUw kinderfeest is een geheel verzorgde middag met Clown Kwibus als gastheer, waarin de jarige centraal staat. Een middag vol spel, spanning, plezier, entertainment, magie, eten, drinken en creatief bezig zijn. In ons speelparadijs maken de kinderen onder deskundige leiding een reisje door een parcours van zeer afwisselende attracties. Ze kunnen zich lekker laten gaan op het springkussen, de draaimolen, zelf rijden in de Big Wheels, op ontdekkingstocht in de speelkooi, op de trampolines/ballen schieten of zichzelf schminken tot de meest fantasievolle creaties.

Als rustpunt in dit afwisselend geheel krijgen de kinderen een interactieve theatershow van Clown Kwibus, met de jarige als zijn assistent.

Aan eten en drinken is natuurlijk ook gedacht. Bij binnenkomst staat de limonade en de slagroomtaart klaar. Tijdens de theatershow is er een snoepje en als afsluiting krijgt iedereen een broodje knakworst. Een heerlijke suikerspin is het toetje. Drinken is onbeperkt. Niet alleen de kinderen mogen bij ons genieten, ook de ouders komen aan hun trekken. U kunt onder het genot van koffie of thee en natuurlijk de andere versnaperingen zien hoe uw kinderen zich vermaken. U mag 8 kinderen meenemen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar.

Het programma duurt 2½ uur. De kinderfeesten beginnen op woensdag om 15.00 uur en op zaterdag om 12.00 uur.

Clown Kwibus komt NIET op locatie, alleen in het speelparadijs van Clown Kwibus. Nergens anders zullen de kinderen zoveel plezier beleven als in het speelparadijs van Clown Kwibus.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Kwibus en zijn speelparadijs:

10 + 6 =