Clown Pepe

clown pepe kinderfeest, noord-holland

Clown Pépé geeft kindershows waarbij de kinderen actief kunnen meedoen.
Hierdoor geeft hij ze het idee dat zij zelf goochelen. Het programma zit vol hilariteit en verassingen waardoor het een onvergetelijk feest wordt voor zowel de kinderen als de ouders.


Verjaardag

Clown Pepe komt, standaard, op het verkeerde feestje. Hij is erg teleurgesteld dat hij nu geen feestje heeft. Hij vraagt of hij dan hier mag blijven.

Zijn broer is goochelaar en is op vakantie. Omdat Pepe al zeker 2 keer de show van zijn broer gezien heeft denkt hij dat hij het zelf ook wel kan. Natuurlijk gaan er dan verschillende dingen mis en gebeuren de raarste dingen, wat veel hilariteit bij de kinderen opwekt. De kinderen moeten veel helpen zodat het een interactieve show wordt.

Ballonfiguren

U heeft ze vast weleens gezien, die leuke hondjes en andere dieren en figuren die van ballonnen zijn gemaakt. Clown Pepe kan ze ook voor u maken. Hij komt dan met zijn leuk versierde ballonnenwagentje de ballonnen maken en uitdelen. Op zijn ballonnenwagentje zit een ballon waarop u, indien gewenst, kenbaar kan maken door wie de activiteit is georganiseerd.
Of het nu gaat om een opening van de winkel, een verkoopshow of een andere gelegenheid. Waar het ook gezellig moet worden, clown Pepe maakt het er gezellig met zijn ballonnen.

Goochelen

Reeds enige jaren trekt clown Pépé door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.

Pépé is gespecialiseerd in het werken met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Door zijn losse manier van werken met deze mensen krijgen ze de waardering die zij verdienen.

Ook geeft Pépé Sinterklaasshows waarbij de kinderen actief meedoen. U kunt hem zowel vooraf aan sinterklaas laten optreden, waarbij er een leuke overloop in het programma zit naar sinterklaas, of tegelijkertijd met sinterklaas, waarbij de kinderen voor sinterklaas goochelen.

Diensten: clown, ballonfiguren, winkelcentra entertainment, kinderentertainer, kinderfeestje thuis, sinterklaasshow

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

12 + 2 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

7 + 15 =