Feestverhuur Groningen

Feestverhuur Groningen

Bij Feestverhuur Groningen kan je allerlei soorten attracties voor een kinderfeestje inhuren. Kinderattracties zoals springkussen, rodeostier, oud hollandse spellen, stormbanen, waterspelen, voetbalattracties. het is zo gek niet te bedenken of je kunt het hier inhuren.

Om een aantal voorbeelden te noemen:springkussen kasteen groningen

SPRINGKUSSENS

Graag een springkussen huren voor een kinderfeestje of een ander evenement in de provincie Groningen, Friesland of Drenthe? Dan helpen wij u graag. Bij ons vindt u een ruim aanbod aan luchtkussens van verschillende afmetingen. Ieder van onze springkussens is van hoge kwaliteit en voldoet aan de gestelde eisen op het vlak van hygiëne en veiligheid. Voor het huren van onze luchtkussen betaalt u bij ons een scherpe prijs. Welk springkussen u ook zoekt, u vindt hem bij ons in het assortiment.

atrractie rodeostier groningenRODEOSTIER
Huur een Rodeostier in Groningen, Friesland of Drenthe. De vernieuwde “piramide” waar de stier op draait, is zo gemaakt dat deze geen scherpe randen of hoeken heeft waar de rijders zich aan kunnen stoten.
De Rodeostier is uitgevoerd met handig handvat en wielen. Dit geeft U een betere controle bij het verplaatsen van de stier over oneffen ondergronden. De Rodeostier is super veilig en compleet gecertificeerd.

 

Maar ook verschillende vangspellen:
vangspel groningen

Contactgegevens

Neutronstraat 13
9743 AM Groningen
050-8510888 (7 dagen p/w van 09.00-21.00 uur) info@feestverhuurgroningen.nl

Openingstijden:

Maandag: 09.00-17.00 uur
Dinsdag: 09.00-17.00 uur
Woensdag: 09.00-17.00 uur
Donderdag: 09.00-17.00 uur
Vrijdag: 09.00-17.00 uur
Zaterdag: op afspraak
Zondag: op afspraak

Telefonisch elke dag bereikbaar van 09.00-21.00 uur!

 

Springkussenverhuur Haarlem

Springkussenverhuur Haarlem

Springkussenverhuur Haarlem is al jaren een begrip voor het huren van springkussens, stormbanen en sport & spel artikelen in Haarlem en omgeving. Vele mensen hebben al met veel plezier gebruik gemaakt van het brede aanbod van onze kussens en spellen.

Bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit springkussens tegen de scherpste prijzen. We hopen je graag te zien!

springkussenverhuur haarlem springkussenhaarlem

Direct Contact?
bel: 06 51 13 08 86
mail: info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Alleen op afspraak geopend

Heesbeen Attractieverhuur

Heesbeen Attractieverhuur

Heesbeen Attractieverhuur

Heesbeen Attractieverhuur is opgericht op 4 augustus 1981. Dus al ruim 35 jaar feestverhuur ervaring waardoor we garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en gedegen service voor elk evenement. Attracties moeten niet alleen mooi en betaalbaar zijn; ook veiligheid is van groot belang. Heesbeen Verhuur werkte als eerste bedrijf uitsluitend met attracties die wettelijk zijn goedgekeurd. Dit voorkomt onnodige ongevallen en veiligheid is dan ook één van onze belangrijkste filosofieën.

Van theelepeltje tot complete feesten,
Het Heesbeen verhuur assortiment bestaat uit bijna alle materialen die u nodig kunt hebben voor uw feest. De combinatie van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding, animatie en catering vindt u bij ons onder 1 dak. Onze uitgebreide internet site geeft u een duidelijk beeld wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u op deze site bij diverse attracties een gebruiksaanwijzingen downloaden.

Indien u, na raadpleging van onze informatie, nog vragen heeft en/of verder advies op prijs stelt, neem dan gerust contact met ons op. Mocht u niet overtuigd zijn van onze kwaliteit, maak dan eens vrijblijvend een afspraak. Wij zijn u graag van dienst om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

 

heesbeen attracties

Ik ontvang graag meer informatie van Heesbeen attractieverhuur:

15 + 2 =

Attractieverhuur Pronk

Attractieverhuur Pronk

Sinds vele jaren is Attractieverhuur Pronk in de omgeving van Gelderland uw partner om uw feestje nog leuker te maken. Directe communicatie en flexibiliteit is waar wij voor staan!

  • Draaimolen huren?
  • Springkussen huren?
  • Sarah of Abraham huren?
  • Zeskamp huren?
  • Minicars huren?
  • Stormbaan huren?
  • Buikschuifbaan huren?
  • Popcornkraampje huren?
  • Of een Opblaasbare (lounge)tent huren?

Alles is mogelijk! Wij verhuren al bovenstaande attracties in omgeving Gelderland en verder.