Heesbeen Attractieverhuur

Heesbeen Attractieverhuur is opgericht op 4 augustus 1981. Dus al ruim 35 jaar feestverhuur ervaring waardoor we garant staan voor hoogwaardige kwaliteit en gedegen service voor elk evenement. Attracties moeten niet alleen mooi en betaalbaar zijn; ook veiligheid is van groot belang. Heesbeen Verhuur werkte als eerste bedrijf uitsluitend met attracties die wettelijk zijn goedgekeurd. Dit voorkomt onnodige ongevallen en veiligheid is dan ook één van onze belangrijkste filosofieën.

Van theelepeltje tot complete feesten,
Het Heesbeen verhuur assortiment bestaat uit bijna alle materialen die u nodig kunt hebben voor uw feest. De combinatie van attracties, partymaterialen, tenten, aankleding, animatie en catering vindt u bij ons onder 1 dak. Onze uitgebreide internet site geeft u een duidelijk beeld wat er allemaal mogelijk is. Ook kunt u op deze site bij diverse attracties een gebruiksaanwijzingen downloaden.

Indien u, na raadpleging van onze informatie, nog vragen heeft en/of verder advies op prijs stelt, neem dan gerust contact met ons op. Mocht u niet overtuigd zijn van onze kwaliteit, maak dan eens vrijblijvend een afspraak. Wij zijn u graag van dienst om van uw evenement een onvergetelijk succes te maken.

 

heesbeen attracties

Ik ontvang graag meer informatie van Heesbeen attractieverhuur:

6 + 5 =