Clowns Rotterdam
Een clown op je kinderfeestje in Rotterdam of omgeving? Dat kan natuurlijk! Stelt u zich eens voor; de woonkamer is versierd met vrolijk gekleurde slingers, de kaarsjes zitten in de taart, alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige zitten met limonade aan tafel en de deurbel gaat! Vol enthousiasme komt de clown of komen de clowns binnen op het kinderfeestje! De clowns van kinderfeestje.com zijn niet alleen te herkennen aan de rode neus en grote schoenen, maar zijn ook nog eens super grappig, lief en leuk, en een beetje dom… Daarom hebben de clowns de hulp van de kinderen nodig bij het maken van de mooiste ballonfiguren!

Wat voor kinderfeest u ook organiseert, de leukste clowns in de buurt van Rotterdam vindt u hier. Als u op de site invult wat u zoekt en waar u het zoekt dan gaat de aanvraag automatisch naar aanbieders bij u in de rergio. De beschikbare clowns zullen vrijblijvend contact met u opnemen en u informeren naar de mogelijkheden.

Als u een clown op het kinderfeest uitnodigt via kinderfeestje.com, weet u zeker dat u een professionele clown in huis haalt. De enthousiaste, vrolijke clown komt niet alleen langs om wat ballonfiguren te maken, maar vermaakt de kinderen met een spectaculaire, interactieve ballonnen act. Hoe moet de clown ook alweer een ballon opblazen? En hoe krijgt de clown een knoopje in de ballon? Hilariteit en gezelligheid zijn de ingrediënten van de leuke ballonnen act. Als de kinderen de clown hebben geholpen, worden zij natuurlijk beloond met prachtige ballonfiguren. Hondjes, giraffen, hoeden, zwaarden, hartjes.. u kunt het zo gek niet bedenken of de ballonnenclown uit Rotterdam maakt het!

De clowns uit Rotterdam kunnen de ballonnen act ook combineren met een leuke show vol liedjes, dansjes, grappen en magische goocheltrucs. De kinderen worden een uur lang interactief vermaakt en krijgen aan het eind van de show een ballonfiguur.

Op kinderfeestje.com vindt u niet alleen de leukste clowns van Rotterdam, u vindt hier ook goochelaars, springkussens, kinderdisco’s, themafeestjes en alle andere kinderfeestjes.