Clowns Almere
Bent u op zoek naar clowns in Almere?! STOP dan met zoeken! Clown Noni en zijn vriendjes rijden met veel plezier naar Almere! Een kinderfeestje is pas compleet als clown Noni of een van de andere clowns zijn geweest! Gezellige liedjes, ingewikkelde dansjes, magische goocheltrucs en natuurlijk prachtige ballonfiguren maken het kinderfeestje compleet! U hoeft niet verder te zoeken naar de leukste clowns van Almere en omgeving, die vindt u namelijk op de website van clown Noni!

Als alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige op het feestje zijn gearriveerd, gaat de deurbel! De kinderen rennen vol enthousiasme naar de deur en daar staat ie dan! Een rode neus, grote schoenen, gekleurde kleren en een vrolijke lach… de kinderen herkennen de clown meteen! Vanaf het moment dan de clown binnen is, kan het feest beginnen! Hou u vast want de lachsalvo’s vliegen, net als de ballonnen en de grappen in het rond!

De clown is super lief, enthousiast, grappig en een beetje dom! Hij zal de kinderen tijdens het feestje flink aan het lachen maken met zijn taferelen, maar hij zal de hulp van de kinderen ook goed kunnen gebruiken tijdens het feestje! Kunnen zij de clown helpen met de goocheltrucs? En weten zij wel hoe hij de ballonnen kan opblazen en er een knoopje in krijgt?

Wilt u weten welke clown beschikbaar is, wat zij kunnen doen en wat de kosten zijn, vul dan uw gegevens in op de website. Binnen 24 uur ontvangt u vrijblijvend informatie over beschikbare clowns in Almere. U hoeft de informatie alleen nog maar met elkaar te vergelijken en een keuze te maken tussen de clowns.