Clown Kwibus

Clown Kwibus

Kom naar het speelparadijs van Clown Kwibus
Een verjaardag was nog nooit zo leuk!

Voor een leuk kinderfeestje in de regio Nijmegen, ga je naar Clown Kwibus in Groesbeek. Er zijn heel veel attracties in de binnenspeeltuin, zoals: een klimtoren, springkussen en trampolines. Verder is er een goochelact waarbij de jarige mag assisteren, is er de limonadefiets, worden er ballondieren gemaakt en nog véél meer!

Compleet verzorgd kinderfeestje
Een kinderfeestje bij Clown Kwibus is geheel verzorgd, van animatie tot en met eten en drinken. U heeft geen kind meer aan ze.
De jarige zal een geweldig verjaardagsfeest hebben, net zoals de uitgenodigde kinderen.

clown kwibus speelparadijs nijmegenUw kinderfeest is een geheel verzorgde middag met Clown Kwibus als gastheer, waarin de jarige centraal staat. Een middag vol spel, spanning, plezier, entertainment, magie, eten, drinken en creatief bezig zijn. In ons speelparadijs maken de kinderen onder deskundige leiding een reisje door een parcours van zeer afwisselende attracties. Ze kunnen zich lekker laten gaan op het springkussen, de draaimolen, zelf rijden in de Big Wheels, op ontdekkingstocht in de speelkooi, op de trampolines/ballen schieten of zichzelf schminken tot de meest fantasievolle creaties.

Als rustpunt in dit afwisselend geheel krijgen de kinderen een interactieve theatershow van Clown Kwibus, met de jarige als zijn assistent.

Aan eten en drinken is natuurlijk ook gedacht. Bij binnenkomst staat de limonade en de slagroomtaart klaar. Tijdens de theatershow is er een snoepje en als afsluiting krijgt iedereen een broodje knakworst. Een heerlijke suikerspin is het toetje. Drinken is onbeperkt. Niet alleen de kinderen mogen bij ons genieten, ook de ouders komen aan hun trekken. U kunt onder het genot van koffie of thee en natuurlijk de andere versnaperingen zien hoe uw kinderen zich vermaken. U mag 8 kinderen meenemen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar.

Het programma duurt 2½ uur. De kinderfeesten beginnen op woensdag om 15.00 uur en op zaterdag om 12.00 uur.

Clown Kwibus komt NIET op locatie, alleen in het speelparadijs van Clown Kwibus. Nergens anders zullen de kinderen zoveel plezier beleven als in het speelparadijs van Clown Kwibus.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Kwibus en zijn speelparadijs:

6 + 6 =