Springkussenverhuur Haarlem

Springkussenverhuur Haarlem

Springkussenverhuur Haarlem is al jaren een begrip voor het huren van springkussens, stormbanen en sport & spel artikelen in Haarlem en omgeving. Vele mensen hebben al met veel plezier gebruik gemaakt van het brede aanbod van onze kussens en spellen.

Bij ons ben je gegarandeerd van topkwaliteit springkussens tegen de scherpste prijzen. We hopen je graag te zien!

springkussenverhuur haarlem springkussenhaarlem

Direct Contact?
bel: 06 51 13 08 86
mail: info@springkussenverhuur-haarlem.nl
Alleen op afspraak geopend

Clown Smashy

Clown Smashy

Smashy de Clown is al meer dan 20 jaar een echte circusclown. Hij heeft in (circus) theaters en op scholen door heel Europa gewerkt. Smashy vond zijn leukste publiek uiteindelijk in Nederland en besloot daarop zich hier te vestigen.

Smashy de Clown heeft een zeer gevarieerd aanbod aan shows en werkt daarnaast al 17 jaar als circusdocent voor onder andere circus acrabatico en circus elleboog. Ook geeft hij workshops voor jong en oud en wordt Smashy ingehuurd door bedrijven om aan teambuilding te werken. Scholen weten Smashy de Clown eveneens te vinden voor een aangename dag. Met Smashy de Clown is het altijd feest!

Kinderfeestjes

Smashy verzorgt uw kinderfeestjes geheel naar wens. Of het nu een voorstelling is voor een partijtje, een ballonnenshow, een circusshow of een workshop waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een 45 minuten durende verjaardagsshow met jongleren, goochelen, vrijwilligers voor trucs en een ballonnenshow van 15 minuten waarbij ieder kind een ballon meekrijgt.

Of wat dacht je van een circusworkshop, waarbij de kinderen leren jongleren, bordjesdraaien, acrobatiek, ballonnen modelleren, clownerie, eenwieleren, op een bal lopen, koorddansen, warming-up spelletjes.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

3 + 2 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

14 + 14 =