Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

clown hoky poky amstelveen

Met clown Hoky Poky is het altijd feest! Door zijn jarenlange ervaring als kinderentertainer is Hoky Poky een veelgevraagde artiest op kinderfeesten. Van grote tot kleine partij, van verjaardagsfeestje tot in de schouwburg: overal is Hoky Poky inzetbaar met de “Hoky Poky Tovershow” inzetbaar.

De veelzijdige Hoky Poky is een graag geziene gast bij braderie, buurtfeest, open dag, sinterklaasfeest, winkelcentrum, openingen, campings, scholen, kinderdagverblijven, creches en  geboorteparty’. Overal maakt Hoky Poky er een groot feest van.. Ook als ballonnenclown en met zijn poppenkast, vermaakt hij kleine feestvierders als geen ander.

 

Met zijn speciale omkleedact maakt hij een verjaardagspartijtjes tot een onvergetelijke happening.

clown hoky poky op je kinderfeest“Stel je voor: er komt plotseling een ‘vreemde’ meneer binnen. Hij houdt ook van feest en wil wel mee feestvieren. De meneer heeft echter een grote kist buiten gevonden. Met z’n allen gaan we kijken wat daar dan wel inzit. Dat wordt spannend! De kleren van een Clown!. De ‘toevallige gast’ wil wel een clown worden en gaat zich omtoveren als clown. Alles gaat mis: maar gelukkig weten de kinderen hoe een clown er uit ziet. Dan staat daar plotseling clown Hoky Poky. In de kist zitten ook nog allemaal ‘tovertoeren’ Natuurlijk mag de jarige meehelpen met toveren. Er wordt een feestmuts en een kadootje getoverd. Daarnaast worden koeken gebakken en is er een spannend verhaal van een ‘nepkonijntje’. Kortom dolle pret. Natuurlijk dansen we nog de “Hoky Poky” en met nog een mooi ‘gevouwen feestballon’ is het feest compleet.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

14 + 9 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

5 + 14 =