De Ballonnenshow – KidzFun

De Ballonnenshow – KidzFun

DE BALLONNENSHOW
Twee entertainers maken een show geheel in het thema ballonnen. De ballonnenshow heeft een divers aanbod die voor vele leeftijden leuk is. De kluns wil graag ballonnen opblazen (voor de opening, open dag, sinterklaas, verjaardag, bruiloft). Maar het lukt hem niet zo goed. De kinderen en de ballonnenkunstenares helpen hem mee. De kluns vind het leuk om de kinderen een ballon te geven. Bij een grote groep kinderen zijn dit ronde ballonnen. Bij een kleinere groep kinderen wordt met de kinderen een schietmuisje gemaakt met ballonnen. De interactie boeit de kinderen van begin tot eind. Aan het einde maken ze zelfs hun eigen cadeautje van ballonnen. Ook kan bij deze show een ballonfiguur van een character gemaakt worden en uitgedeeld of als een te winnen prijs.

HET THEATERPROGRAMMA
Dit programma bestaat uit 1 x 60 á 75 min show. Meerdere shows op één dag zijn mogelijk. De theatershow is ideaal voor locaties binnen zoals feestzalen, theaters, evenementenlocaties en feesttenten.

HET DAGPROGRAMMA
Het dagprogramma bestaat uit 4 of 5 verschillende shows van elk 25 á 30 minuten in een tijdsbestek van maximaal 4 uur. Ideaal voor open dagen, bedrijfsfeesten, braderieën en evenementen, die de hele dag duren.

Coco de Clown

Coco de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown is al meer dan 15 jaar een bekend gezicht op feesten en evenementen. Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardagsfeest, kinderfeestje of andere vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk.

coco de clown kinderfeestje

TOVERSHOW
Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is deze leuke clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.
Duur van de show: 60 minuten

CoCo houdt van goochelen en ballonvouwen.

coco de clown kinderfeestje

BALLONNENCLOWN
Als Coco de Clown ook nog eens prachtige decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Het boeken van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

7 + 9 =

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

15 + 10 =