Kidsworkshop paaldansen (7-14 jaar)

Kidsworkshop paaldansen (7-14 jaar)

Ieder kind wil een kinderfeestje om nooit te vergeten. En jij – als ouder – natuurlijk ook. Sportief Paaldansen kan daar absoluut aan bijdragen. Onze kidsworkshop paalgym is actief, leerzaam, uitdagend en leuk!

Onze speciaal opgeleide instructrices geven een kidsworkshop paalgym van anderhalf uur. Tijdens deze workshop leren de kinderen acrobatiek in én naast de paal.

Kunnen alle kinderen meedoen?

Een workshop biedt plaats aan in totaal 10 kinderen. De workshop is sportief en geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar. De instructrice zal de inhoud en oefeningen aanpassen aan de groep. Heeft één van de kinderen een blessure of lichamelijke beperking? Dan horen we dat graag. Natuurlijk zal onze instructrice daar rekening mee houden tijdens de workshop.

Wat leren de kinderen tijdens onze paalgymworkshop voor kinderen?

We starten met een vrolijke warming-up met ‘Zumba kids’ of een ‘stopdans’. Daarna doen we oefeningen in én naast de paal. Zo maken we bijvoorbeeld een handstand tegen de muur, een salto naast de paal of doen we een wedstrijdje klimmen. Zo kan de instructrice de kinderen beter leren kennen en is het eenvoudig om het juiste niveau in te schatten.

We leren de kinderen een korte routine met turnoefeningen. Ook hierin zitten oefeningen in én om de paal verwerkt. Niet alleen het sportieve element, maar vooral ook het maken van plezier staat voorop tijdens de workshop. De kinderen mogen in circuitverband oefenen. Ook doen we onze tiaradans. De instructrice sluit af met een spectaculaire demonstratie en een cooling down.

Wat moet je regelen tijdens het kinderfeestje?

Sportief Paaldansen zorgt op eigen locatie voor een gezellig feestje. Daar hoef je zelf niets voor te doen. Ook zorgen wij voor een bekertje drinken. Het enige dat je mee moet nemen is sportkleding en een korte broek voor ieder kind. Zo hebben de kinderen een goede grip in de paal en kunnen zij zich makkelijk bewegen. Je ontvangt een brief waarin wij uitleg geven over het feestje. Daar staat deze informatie ook in. Uiteraard kun je deze brief uitdelen bij de uitnodigingen.

De feestjes zijn op aanvraag en afhankelijk van onze beschikbaarheid.

Aantal kinderen: maximaal 10
Leeftijd.            : 7-14 jaar
Duur workshop: 1,5 uur
Locatie.            : Nieuwegein, Utrecht, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam en Den Haag, ’s Hertogenbosch en Breda

 

Ik ontvang graag meer informatie van deze workshop Paaldansen

14 + 4 =

Ik ontvang graag meer informatie van deze workshop Paaldansen

13 + 13 =

Nationaal Militair Museum

Nationaal Militair Museum

In het museum

Naast het indrukwekkende Arsenaal, zijn er 6 themaruimtes. Het Nationaal Militair Museum vertelt de persoonlijke verhalen van militairen die van onze vrede en veiligheid hun beroep maken. Ervaar hoe het heden, verleden en toekomst van de krijgsmacht raken aan de actualiteit en ons dagelijks leven.

Altijd wat te zien
Het NMM heeft de meest bijzondere collectie tanks, vliegtuigen, pantservoertuigen en helikopters van Nederland. Stuk voor stuk unieke exemplaren met een bijzonder verhaal. Ook persoonlijke objecten en aangrijpende verhalen komen tot leven in het NMM. Je zult versteld staan hoe de Nederlandse krijgsmacht is verweven met de wereld om je heen!

Altijd wat te doen
Test je reactievermogen of leer kijken als een scherpschutter. Kinderen knutselen hun favoriete vliegtuig in één van de workshops, terwijl je zelf luistert naar de spannende en soms zelfs grappige verhalen van veteranen. Dwaal tussen tanks en helikopters, ga met z’n allen naar een theatervoorstelling, geniet van het prachtige uitzicht over de Utrechtse Heuvelrug vanaf de 33 meter hoge uitkijktoren of kijk wie het snelst over de stormbaan kan.

Doe het lekker zelf!
Leef je uit in een F-16, bestuur een tank of leer NATO-taal. Xplore is een ruimte in het Arsenaal waar kinderen zélf aan de slag kunnen. Want zelf dingen doen is leuk én leerzaam. Maak je eigen buskruit, vlieg in een F-16 simulator of schakel vijandelijke tanks uit!

Ontdek het uniform
Het uniform zegt alles over de status, rang, rechten en plichten van de drager. Het is het Curriculum Vitae van een militair.
Het hier afgebeelde uniform is dat van de Koninklijke Luchtmacht.


Kenmerken van Nationaal Militair Museum

Gezin met kinderen (7 -14), Jongeren (15 – 21), Senioren, Familie (jong en oud), Educatief, Musea

Het Nationaal Militair Museum ligt  op Park Vliegbasis Soesterberg

Openingstijden:
di-zo van 10.00-17.00 uur
ma gesloten, 2e paasdag open
op maandagen in schoolvakanties die vastgesteld zijn door de Rijksoverheid wel geopend

Mini Junglefeest

Mini Junglefeest

MINI JUNGLE KINDERFEESTJE
(voor avontuurlijke kids 4-7 jaar)

Voor kinderen die graag een avontuur beleven is dit mini junglefeest ideaal: een actief feest waarbij de kinderen echte junglehelden worden!

klimmenHoe werkt het?

De kinderen krijgen aan het begin van het feestje een verhaal te horen, waarin ze wordt gevraagd om uitdagende activiteiten uit te voeren. Om te beginnen krijgt de groep echte junglestrepen op het gezicht en verkleden de kids zich tot echte junglekids. De kinderen zullen gedurende twee uur de survivalbaan trotseren, punten scoren bij de dierenmuur en een bananenrace houden.

Dit kinderfeestje duurt 2 uur. In deze twee uur nemen de instructeurs de volledige organisatie en begeleiding van u over, van ontvangst tot het uitzwaaien van de kids. Zij zorgen werkelijk voor een onvergetelijk feest. Bij dit feestje geldt dat
de gewenste locatie / ruimte en de instructeur exclusief voor jullie worden gereserveerd. Daarnaast is dit kinderfeestje inclusief onbeperkt drinken, een pauze met iets lekkers en naderhand een zakje chips mee naar huis.

kinderfeestje bij kids lodge

Superhelden kinderfeestje

Superhelden kinderfeestje

Superhelden kinderfeestje
(voor superkids van 4-7 jaar)

Tijdens dit kinderfeestje veranderen de kinderen veranderen in echte superhelden die echte superheldenkrachten hebben! Zouden zij binnen twee uur de locatie kunnen redden van de ondergang?

superhelden kinderfeestjeHoe werkt het?

Als de kinderen in de trainingslocatie zijn, zal er een instructiefilmpje getoond of een verhaal worden verteld worden. Hierin zal worden gevraagd of de kinderen willen veranderen in SUPERHELDEN. Als de kinderen de training willen aanvaarden gaan ze aan de slag met al hun superheldenkrachten. Superhelden zijn slim, sterk en reuzensnel! De kinderen zullen voor elk onderdeel dat ze hebben uitgevoerd een stempel krijgen.

Dit kinderfeestje duurt 2 uur. In deze twee uur nemen de instructeurs de volledige organisatie en begeleiding van u over, van ontvangst tot het uitzwaaien van de kids. Zij zorgen werkelijk voor een onvergetelijk feest. Bij dit feestje geldt dat
de gewenste locatie / ruimte en de instructeur exclusief voor jullie worden gereserveerd. Daarnaast is dit kinderfeestje inclusief onbeperkt drinken, een pauze met iets lekkers en naderhand een zakje chips mee naar huis.

kinderfeestje bij kids lodge