Poppentheater Stromboli

Poppentheater Stromboli

Spetterende voorstellingen (tot ca. 7 jaar)

Poppenkast bij u thuis.

Met overweldigend succes verzorgt Annika van Poppentheater Stromboli poppenkast bij u thuis. De voorstelling is voor peuters en kleuters tot ongeveer 7 jaar. Voor jong en oud, voor dik en dun en voor arm en rijk. Want iedereen geniet van de grappige poppen in de soms wel heel erg spannende verhalen.

poppentheater stromboli

De zelfgemaakte handgesneden houten poppen zijn natuurlijk de enige echte Jan Klaassen & Katrijn maar ook de goede fee, de tovenaar, een toverheks en ook twee gevaarlijke boeven, de politie agent, een boze wolf, een echt spook en vele anderen poppen.
De poppen spelen met heel veel plezier graag op scholen, kinderboerderijen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, braderieën of bij jouw thuis op je verjaardag!
Steevast begint Annika de voorstelling voor de poppenkast zodat de kinderen kunnen zien hoe de poppen tot leven komen.
Dan laat Annika haar kleine aapje Koko of haar hond Snuffel aan de kinderen zien.
En als je jarig bent dan wil hij heel graag bij jou op schoot zitten.
Want dat vindt hij reuzen gezellig!
De voorstelling duurt circa 45 minuten en na afloop mogen de kinderen de poppen een handje geven.
Poppentheater Stromboli komt door heel Nederland om een voorstelling voor jullie kinderfeestje te geven.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Poppentheater Stromboli:

6 + 3 =

Circusartiest voor 1 dag

Circusartiest voor 1 dag

Voor kids 4-9 jaar

kinderfeestje circusartiest voor 1 dagWilt uw kind ook circusartiest zijn voor één dag? Clown Belle op bezoek bij JOU! Ik ben clown Belle en kom graag helpen met het organiseren van een geweldig kinderfeest. Mijn doelgroep bestaat uit jongens en meisjes tussen 5 en 11 jaar. We beginnen met een 1 ½ uur durende clowns-les waarin ik alle kinderen tegelijk “allerlei kneepjes uit het clownsvak” leer.

Daarna ga ik apart, in tweetallen en soms met drie kinderen tegelijk, een act instuderen zodat we tot slot een geweldige show kunnen laten zien aan ouders of genodigden, waarin elk kind even de hoofdrol speelt. Ik breng een grote koffer met verkleedkleding mee en ook de schmink en de muziek ontbreken niet. Ik ben ruim 2 uur op je feest, reken er maar op dat het leuk gaat worden!

Ik ontvang graag meer informatie van Circusartiest voor 1 dag:

15 + 9 =

Ik ontvang graag meer informatie van Circusartiest voor 1 dag:

8 + 9 =

Coco de Clown

Coco de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown is al meer dan 15 jaar een bekend gezicht op feesten en evenementen. Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardagsfeest, kinderfeestje of andere vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk.

coco de clown kinderfeestje

TOVERSHOW
Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is deze leuke clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.
Duur van de show: 60 minuten

CoCo houdt van goochelen en ballonvouwen.

coco de clown kinderfeestje

BALLONNENCLOWN
Als Coco de Clown ook nog eens prachtige decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Het boeken van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

2 + 8 =

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

15 + 15 =

Speurtocht kinderfeestje thuis

Speurtocht kinderfeestje thuis

Tijdens het kinderfeestje gaan de kinderen op avontuur. Alle feestjes starten met een persoonlijk videobericht van de hoofdrolspeler. Hierna gaan de kinderen buiten op zoek naar verstopte aanwijzingen in gekleurde enveloppen. Met deze aanwijzingen en de aanvullende materialen zullen zij het mysterie oplossen en het avontuur tot een goed einde brengen. Het feestpakket bestaat uit alle benodigde materialen en accessoires, zoals een tas, uitdeelzakjes, munten en oorkondes.

Het kinderfeestje kan bij u thuis of op een door u gekozen locatie plaatsvinden. Dit kan in elke woonplaats in Nederland én België. Bekijk de beschikbare kinderfeestjes onder de categorieknoppen hierboven. De komende maanden worden er nog meer kinderfeestjes ontwikkeld. Mocht u op zoek zijn naar een bepaald thema, laat het ons dan weten. Wij horen graag waar u naar op zoek bent.

KINDERFEESTJES 4 T/M 6 JAAR

Het kinderfeestje start met het bekijken van een video-oproep van een hoofdpersonage. In de video worden de kinderen gevraagd te helpen met het oplossen van een groot probleem of mysterie. Hiervoor ontvangt ieder kind een persoonlijke taak om discussies te voorkomen. Buiten gaan zij op zoek naar gekleurde enveloppen met aanwijzingen. Met behulp van de plattegrond worden de aanwijzingen gevolgd en puzzelstukken verzameld. Aan het einde van de zoektocht wordt de oplossing doorgegeven via de speciale website, waarna de kinderen live de ontknoping te zien krijgen. Dit kan tevens op een iPad gedaan worden.

Elk pakket bevat alle benodigdheden zoals een tas, de routekaarten, pijlkaarten, puzzelstukken en de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Ook bevat elk pakket materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen en foto’s bekijken.

PRINSES ISABELLA

Pspeurtochtfeestje kinderenrinses Isabella vergeet steeds haar kamer op te ruimen. De hofdame vindt dat zij eens een lesje moet leren Zij heeft de jurk van Prinses Isabella voor het bal verstopt. Prinses Isabella moet eerst haar kamer opruimen en dan kan ze op zoek naar haar jurk. Maar daar heeft ze helemaal geen tijd voor. Zij vraagt jullie hulp om haar jurk terug te vinden en misschien kun je direct het juwelenkistje vinden. Eerst moeten jullie het speciale prinsessenlied leren. Daarna gaan jullie met de schatkaart op zoek naar de enveloppen en aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie de jurk van Prinses Isabella weer terugvinden

PIRAAT PACO
Piraat Paco valt steeds in slaap. Zijn maatjes hebben er genoeg van en willen Piraat Paco een lesje leren. Zij hebben, terwijl Piraat Paco sliep, zijn schip meegenomen en verstopt. Hij vraagt jullie hulp om zijn schip terug te vinden, en misschien kun je direct zijn schat vinden. Eerst moeten jullie het speciale piratenlied leren. Daarna gaan jullie met de schatkaart op zoek naar de enveloppen met aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie het schip van Piraat Paco weer terugvinden.

IJSKONINGIN IJSA
De zus van IJsa zit opgesloten en de sleutel van het hek is zoek. IJsa is zo verdrietig dat ze zelfs met handschoenen aan haar zus niet kan helpen. Alles dat ze aanraakt verandert in ijs. Er zijn aanwijzingen verborgen voor het vinden van de sleutel van het hek. IJsa vraagt de kinderen te helpen om deze aanwijzingen te vinden en haar zus te bevrijden. Met de schatkaart gaan jullie op zoek naar de enveloppen en aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie de sleutel voor het hek vinden. Als beloning kunnen jullie ook de speciale kist met IJsa munten vinden.

RIDDER RIK
Vandaag is de grote dag. Ridder Rik wordt nu officieel een ridder, maar hij is zijn zwaard kwijt. De nar heeft hem ergens verstopt en zegt dat Ridder Rik eerst zijn aanwijzingen moet volgen om zijn zwaard terug te vinden. Maar Ridder Rik heeft zelf nog heel veel klusjes te doen, voordat hij een echte ridder kan worden. Hij vraagt jullie hulp om zijn zwaard terug te vinden, en misschien kun je direct de ridderschat vinden. Eerst moeten jullie het speciale ridderlied leren. Daarna gaan jullie met de schatkaart op zoek naar de enveloppen met aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie het zwaard van Ridder Rik weer terugvinden.

KINDERFEESTJES 7 T/M 9 JAAR

Het kinderfeestje start met het bekijken van een video-oproep van een hoofdpersonage. In de video worden de kinderen gevraagd te helpen met het oplossen van een groot probleem of mysterie. Hiervoor ontvangt ieder kind een eigen handboekje en een persoonlijke taak om discussies te voorkomen. Buiten gaan zij op zoek naar gekleurde enveloppen met aanwijzingen en opdrachten. Met behulp van de plattegrond en de handboekjes worden de aanwijzingen gevolgd en opdrachten volbracht. Aan het einde van de zoektocht wordt de oplossing ingevuld op de speciale website, waarna de kinderen live de ontknoping te zien krijgen. Dit kan tevens op een iPad gedaan worden.

Elk pakket bevat alle benodigdheden zoals een tas, de routekaarten, handboekjes, opdrachten en de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Ook bevat elk pakket materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen en foto’s bekijken.

MAGISCHE MEREL
Tijdens het oefenen voor het tovenaarsexamen heeft Bram zich per ongeluk omgetoverd tot een konijn. Magische Merel vraagt jullie hulp om hem terug te toveren. Hiervoor moet je de tovenaarstest volgen. Dan leren jullie zelf toveren. Jullie gaan buiten op zoek naar de verborgen aanwijzingen in enveloppen. Met het magische handboek kunnen jullie de tovenaarstest volbrengen en zo Bram terug toveren. En misschien vinden jullie dan ook de beloning.

DUISTERE DEVILOT
Onder Kasteel Devilot bevindt zich een geheim gangenstelsel. Wanneer je hier terechtkomt, kun je niet eenvoudig de uitgang vinden. De heer Devilot ziet via de beveiligingscamera’s dat een jongen in het gangenstelsel zit, maar hij is erg slecht ter been en kan de jongen niet helpen. Zijn vrouw heeft ooit aanwijzingen verborgen voor het vinden van de uitgang. Hij vraagt jullie hulp om met het speciale handboek buiten op zoek te gaan naar de aanwijzingen en de mysterieuze uitgang te vinden.

IJSA DE IJSKONINGIN
De zus van IJsa zit opgesloten en de sleutel van het hek is zoek. IJsa is zo verdrietig dat ze zelfs met handschoenen aan haar zus niet kan helpen. Alles dat ze aanraakt verandert in ijs. Er zijn aanwijzingen verborgen voor het vinden van de sleutel van het hek. IJsa vraagt de kinderen te helpen om deze aanwijzingen te vinden en haar zus te bevrijden. Met de handboeken, het codewiel en de schatkaart gaan jullie op zoek naar de enveloppen en aanwijzingen die buiten verstopt zijn. Hiermee kunnen jullie de sleutel voor het hek vinden.

MAGISCHE MAX
Tijdens het oefenen voor het tovenaarsexamen heeft Bram zich per ongeluk omgetoverd tot een konijn. Magische Max vraagt jullie hulp om hem terug te toveren. Hiervoor moet je de tovenaarstest volgen. Dan leren jullie zelf toveren. Jullie gaan buiten op zoek naar de verborgen aanwijzingen in enveloppen. Met het magische handboek kunnen jullie de tovenaarstest volbrengen en zo Bram terug toveren. En misschien vinden jullie dan ook de beloning.

VOETBAL VELLEITAS
De geluksbeker van Voetbalclub Velleitas is gestolen en daarom verliest de club bijna elke wedstrijd. De club moet nu een belangrijke wedstrijd spelen. Verliezen ze deze wedstrijd, moeten ze naar een lagere klasse. Vick en Vivienne hebben een brief van Tinus gekregen, hij weet wie de beker heeft gestolen, maar durft dit niet te zeggen. Tinus wil alleen in het geheim aanwijzingen achterlaten zodat Vick en Vivienne de beker kunnen vinden. Maar omdat zij de wedstrijd moeten spelen, kunnen zij zelf niet gaan zoeken. Zij vragen de kinderen te helpen door de aanwijzingen te volgen.

HELEN EN HERO
De manege heeft geen geld meer en daarom moeten er paarden verkocht worden. Sjors B. koopt de paarden waaronder Hero, maar Helen heeft ontdekt dat Sjors B. de paarden gaat gebruiken voor paardenraces en dan worden de paarden zeer slecht behandeld. Helen vraagt de kinderen te helpen om bewijs te verzamelen tegen Sjors B. waardoor de verkoop niet door zal gaan.

KINDERFEESTJES 10 T/M 12 JAAR

Het kinderfeestje start met het bekijken van een video-oproep van een hoofdpersonage. In de video worden de kinderen gevraagd te helpen met het oplossen van een groot probleem of mysterie. Hiervoor ontvangt ieder kind een eigen handboekje en een persoonlijke taak om discussies te voorkomen. Buiten gaan zij op zoek naar gekleurde enveloppen met aanwijzingen en opdrachten. Met behulp van de plattegrond en de handboekjes worden de aanwijzingen gevolgd en opdrachten volbracht. Aan het einde van de zoektocht wordt de oplossing ingevuld op de speciale website, waarna de kinderen live de ontknoping te zien krijgen. Dit kan tevens op een iPad gedaan worden.

Elk pakket bevat alle benodigdheden zoals een tas, de routekaarten, handboekjes, opdrachten en de uitnodigingen voor het kinderfeestje. Ook bevat elk pakket materialen voor het aankleden van het feestje en materialen voor de uitdeelzakjes/cadeautjes. Onder elk feestje kunt u een uitgebreide omschrijving lezen en foto’s bekijken

speurtochten voor kinderfeestje

DUISTERE DEVILOT
Onder Kasteel Devilot bevindt zich een geheim gangenstelsel. Wanneer je hier terechtkomt, kun je niet eenvoudig de uitgang vinden. De heer Devilot ziet via de beveiligingscamera’s dat een jongen in het gangenstelsel zit, maar hij is erg slecht ter been en kan de jongen niet helpen. Zijn vrouw heeft ooit aanwijzingen verborgen voor het vinden van de uitgang. Hij vraagt jullie hulp om met het speciale handboek buiten op zoek te gaan naar de aanwijzingen en de mysterieuze uitgang te vinden.

HERO EN HELEN
De manege heeft geen geld meer en daarom moeten er paarden verkocht worden. Sjors B. koopt de paarden waaronder Hero, maar Helen heeft ontdekt dat Sjors B. de paarden gaat gebruiken voor paardenraces en dan worden de paarden zeer slecht behandeld. Helen vraagt de kinderen te helpen om bewijs te verzamelen tegen Sjors B. waardoor de verkoop niet door zal gaan.

GIJSBERTS GEHEIM
De opa van Babs heeft vlak voordat hij is overleden een brief geschreven. Hierin schrijft hij dat hij vroeger diamantenrover was en een belangrijke buit voor haar heeft achtergelaten. Maar hij waarschuwt Babs ook dat een gevaarlijke bende op zoek is naar de buit en het zou zo maar kunnen dat de bende Babs volgt naar de buit. Daarom vraagt Babs aan de kinderen of zij de aanwijzingen van opa Gijsbert willen volgen. Met behulp van zijn geheime dagboek kunnen zij hopelijk de diamanten vinden.

kinderfeestje speurtocht