Superhelden kinderfeestje

Superhelden kinderfeestje

Superhelden kinderfeestje
(voor superkids van 4-7 jaar)

Tijdens dit kinderfeestje veranderen de kinderen veranderen in echte superhelden die echte superheldenkrachten hebben! Zouden zij binnen twee uur de locatie kunnen redden van de ondergang?

superhelden kinderfeestjeHoe werkt het?

Als de kinderen in de trainingslocatie zijn, zal er een instructiefilmpje getoond of een verhaal worden verteld worden. Hierin zal worden gevraagd of de kinderen willen veranderen in SUPERHELDEN. Als de kinderen de training willen aanvaarden gaan ze aan de slag met al hun superheldenkrachten. Superhelden zijn slim, sterk en reuzensnel! De kinderen zullen voor elk onderdeel dat ze hebben uitgevoerd een stempel krijgen.

Dit kinderfeestje duurt 2 uur. In deze twee uur nemen de instructeurs de volledige organisatie en begeleiding van u over, van ontvangst tot het uitzwaaien van de kids. Zij zorgen werkelijk voor een onvergetelijk feest. Bij dit feestje geldt dat
de gewenste locatie / ruimte en de instructeur exclusief voor jullie worden gereserveerd. Daarnaast is dit kinderfeestje inclusief onbeperkt drinken, een pauze met iets lekkers en naderhand een zakje chips mee naar huis.

kinderfeestje bij kids lodge