Clown Magico

Clown Magico

Clown Magico is ongetwijfeld één van de leukste clowns van Nederland.
Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van kinderentertainment, maakt Clown Magico er overal een feest van.

Clown Magico

In een spetterende supershow zet Clown Magico alles op z’n kop. Clown Magico is een eerste klas vrolijke lolbroek die er, met zijn rode neus en grote schoenen, één groot spektakel van maakt. Samen met de kinderen bouwt Clown Magico een groot feest waarbij zelf de papa’s en de mama’s de grootste lol beleven.

De show staat boordevol actie, magische momenten, maar vooral dolkomische situaties. Tijdens de show mogen er kleine feestbeesten, Clown Magico assisteren zodat ze zelf een echte ster zijn.

Zowel de kinderen als de papa’s en mama’s hebben het grootste plezier tijdens deze leuke kindershow.

 

Clown Magico is winnaar van de:
Efteling Kids Magic Goochelconcour 2004!

De duur van de show is 50 minuten

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Magico

12 + 14 =

Clown Miepie

Clown Miepie

Clown Miepie is een energieke, grappige, spontane clown bij wie de dingen niet altijd zo gaan als ze zouden moeten gaan, of zoals je verwacht dat ze gaan. Er mislukt van alles, en dat maakt het erg leuk om naar haar te kijken! Ze houdt van spelen, samen of alleen, ze kan ballonfiguurtjes maken en een act verzorgen op aanvraag.

Clown Miepie neemt haar koffer of haar bloemetjestas mee met allerlei verrassingen om lekker mee te spelen. Ze heeft desgewenst ook allerlei instrumentjes bij zich zodat de kinderen een leuk concertje kunnen geven samen met de clown. Spelen is leuk! En spelen met clown Miepie is ook nog bijzonder, die gezelligheid zal je niet snel vergeten!

Spelen met clown Miepie
Mag ik bij jullie komen spelen? Ik neem mijn koffer mee of mijn bloemetjestas met verrassingen. En ik ben benieuwd wat jullie hebben om mee te spelen!? We maken er wat leuks van samen… Ik heb ook allerlei instrumentjes, heb jij wel eens mee gedaan met een concertje met een clown?

Ballonnen van clown Miepie
Ik kan ook ballonfiguurtjes maken… Dat maakt het feest helemaal vrolijk en je kan ermee spelen. Wat dacht je van een hondje, een zwaard, een hoed, een bloem, een slang, … Of: weet je misschien zelf iets dat ik kan proberen te maken

CLOWN MIEPIE KINDERFEESTJE

Clown Spruit

Clown Spruit

Clown Spruit

Clown Spruit is een ondeugende clown. Ze is nieuwsgierig en uitnodigend. Ze is dol op mensen, groot, klein, met of zonder een beperking; het gaat haar om het contact! Samen in het moment zijn en even aandacht hebben voor elkaar, vanuit rust of met sprankelende energie een lolletje maken. Voor haar werk bij de VisiteClowns speelt ze regelmatig voor mensen met dementie.

Spruit komt op uitnodiging graag langs om al improviserend tussen de mensen te spelen. Vaak doen zich tijdens spel, situaties voor waarbij ze de hulp van de mensen om haar goed kan gebruiken. Daarom past Spruit overal; op straat tijdens een jaarmarkt, in een verzorgingstehuis, op school, bij een opening, op een festival…waar niet?

Prijs op aanvraag.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Spruit:

9 + 6 =

Clown Peter

Clown Peter

Lachen, gieren en brullen met Clown Peter. Met zijn geringe lengte staat hij meestal op gelijke hoogte met menig jongen of meisje. Clown Peter laat daar iedereen versteld staan van de ware kunstwerkjes die hij met een beetje latex en lucht kan creëren. Maar naast kinderfeestjes kunt u Clown Peter ook boeken voor een feestje met (enkel) volwassenen! De jarenlange ervaring met verschillende ballonfiguren komt daarbij zeer van pas, want er is bijna geen ballonfiguur dat door Clown Peter niet gerealiseerd kan worden!

Clown Peter is te boeken voor:
* Ballonnenclown
* Workshops ballonnen

 

 

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Peter:

13 + 11 =