Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

Clown Hoky Poky

clown hoky poky amstelveen

Met clown Hoky Poky is het altijd feest! Door zijn jarenlange ervaring als kinderentertainer is Hoky Poky een veelgevraagde artiest op kinderfeesten. Van grote tot kleine partij, van verjaardagsfeestje tot in de schouwburg: overal is Hoky Poky inzetbaar met de “Hoky Poky Tovershow” inzetbaar.

De veelzijdige Hoky Poky is een graag geziene gast bij braderie, buurtfeest, open dag, sinterklaasfeest, winkelcentrum, openingen, campings, scholen, kinderdagverblijven, creches en  geboorteparty’. Overal maakt Hoky Poky er een groot feest van.. Ook als ballonnenclown en met zijn poppenkast, vermaakt hij kleine feestvierders als geen ander.

 

Met zijn speciale omkleedact maakt hij een verjaardagspartijtjes tot een onvergetelijke happening.

clown hoky poky op je kinderfeest“Stel je voor: er komt plotseling een ‘vreemde’ meneer binnen. Hij houdt ook van feest en wil wel mee feestvieren. De meneer heeft echter een grote kist buiten gevonden. Met z’n allen gaan we kijken wat daar dan wel inzit. Dat wordt spannend! De kleren van een Clown!. De ‘toevallige gast’ wil wel een clown worden en gaat zich omtoveren als clown. Alles gaat mis: maar gelukkig weten de kinderen hoe een clown er uit ziet. Dan staat daar plotseling clown Hoky Poky. In de kist zitten ook nog allemaal ‘tovertoeren’ Natuurlijk mag de jarige meehelpen met toveren. Er wordt een feestmuts en een kadootje getoverd. Daarnaast worden koeken gebakken en is er een spannend verhaal van een ‘nepkonijntje’. Kortom dolle pret. Natuurlijk dansen we nog de “Hoky Poky” en met nog een mooi ‘gevouwen feestballon’ is het feest compleet.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

14 + 10 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Hoky Poky

9 + 12 =

Clown Pepe

Clown Pepe

Clown Pepe

clown pepe kinderfeest, noord-holland

Clown Pépé geeft kindershows waarbij de kinderen actief kunnen meedoen.
Hierdoor geeft hij ze het idee dat zij zelf goochelen. Het programma zit vol hilariteit en verassingen waardoor het een onvergetelijk feest wordt voor zowel de kinderen als de ouders.


Verjaardag

Clown Pepe komt, standaard, op het verkeerde feestje. Hij is erg teleurgesteld dat hij nu geen feestje heeft. Hij vraagt of hij dan hier mag blijven.

Zijn broer is goochelaar en is op vakantie. Omdat Pepe al zeker 2 keer de show van zijn broer gezien heeft denkt hij dat hij het zelf ook wel kan. Natuurlijk gaan er dan verschillende dingen mis en gebeuren de raarste dingen, wat veel hilariteit bij de kinderen opwekt. De kinderen moeten veel helpen zodat het een interactieve show wordt.

Ballonfiguren

U heeft ze vast weleens gezien, die leuke hondjes en andere dieren en figuren die van ballonnen zijn gemaakt. Clown Pepe kan ze ook voor u maken. Hij komt dan met zijn leuk versierde ballonnenwagentje de ballonnen maken en uitdelen. Op zijn ballonnenwagentje zit een ballon waarop u, indien gewenst, kenbaar kan maken door wie de activiteit is georganiseerd.
Of het nu gaat om een opening van de winkel, een verkoopshow of een andere gelegenheid. Waar het ook gezellig moet worden, clown Pepe maakt het er gezellig met zijn ballonnen.

Goochelen

Reeds enige jaren trekt clown Pépé door het land om kinderen te vermaken met zijn voorstellingen.
Zijn voornaamste bezigheid is het goochelen op kinderpartijtjes bij de kinderen thuis, waarbij hij de kinderen meeneemt in de wonderlijke wereld van het goochelen.
Doordat daarbij ook het een en ander mis dreigt te gaan zal dit ongetwijfeld leiden tot grote hilariteit bij de kinderen en zij zullen dan ook vele lachsalvo’s ten gehore brengen.

Pépé is gespecialiseerd in het werken met mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Door zijn losse manier van werken met deze mensen krijgen ze de waardering die zij verdienen.

Ook geeft Pépé Sinterklaasshows waarbij de kinderen actief meedoen. U kunt hem zowel vooraf aan sinterklaas laten optreden, waarbij er een leuke overloop in het programma zit naar sinterklaas, of tegelijkertijd met sinterklaas, waarbij de kinderen voor sinterklaas goochelen.

Diensten: clown, ballonfiguren, winkelcentra entertainment, kinderentertainer, kinderfeestje thuis, sinterklaasshow

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

6 + 8 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Pepe:

5 + 1 =

Clown Smashy

Clown Smashy

Smashy de Clown is al meer dan 20 jaar een echte circusclown. Hij heeft in (circus) theaters en op scholen door heel Europa gewerkt. Smashy vond zijn leukste publiek uiteindelijk in Nederland en besloot daarop zich hier te vestigen.

Smashy de Clown heeft een zeer gevarieerd aanbod aan shows en werkt daarnaast al 17 jaar als circusdocent voor onder andere circus acrabatico en circus elleboog. Ook geeft hij workshops voor jong en oud en wordt Smashy ingehuurd door bedrijven om aan teambuilding te werken. Scholen weten Smashy de Clown eveneens te vinden voor een aangename dag. Met Smashy de Clown is het altijd feest!

Kinderfeestjes

Smashy verzorgt uw kinderfeestjes geheel naar wens. Of het nu een voorstelling is voor een partijtje, een ballonnenshow, een circusshow of een workshop waar de kinderen zelf aan mee kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Een 45 minuten durende verjaardagsshow met jongleren, goochelen, vrijwilligers voor trucs en een ballonnenshow van 15 minuten waarbij ieder kind een ballon meekrijgt.

Of wat dacht je van een circusworkshop, waarbij de kinderen leren jongleren, bordjesdraaien, acrobatiek, ballonnen modelleren, clownerie, eenwieleren, op een bal lopen, koorddansen, warming-up spelletjes.

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

15 + 14 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Smashy:

1 + 9 =

Clown Magico

Clown Magico

Clown Magico is ongetwijfeld één van de leukste clowns van Nederland.
Met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van kinderentertainment, maakt Clown Magico er overal een feest van.

Clown Magico

In een spetterende supershow zet Clown Magico alles op z’n kop. Clown Magico is een eerste klas vrolijke lolbroek die er, met zijn rode neus en grote schoenen, één groot spektakel van maakt. Samen met de kinderen bouwt Clown Magico een groot feest waarbij zelf de papa’s en de mama’s de grootste lol beleven.

De show staat boordevol actie, magische momenten, maar vooral dolkomische situaties. Tijdens de show mogen er kleine feestbeesten, Clown Magico assisteren zodat ze zelf een echte ster zijn.

Zowel de kinderen als de papa’s en mama’s hebben het grootste plezier tijdens deze leuke kindershow.

 

Clown Magico is winnaar van de:
Efteling Kids Magic Goochelconcour 2004!

De duur van de show is 50 minuten

 

Ik ontvang graag meer informatie van Clown Magico

6 + 3 =

Clown JuJu

Clown JuJu

Clown Juju

Voor het allerleukste kinderfeestje! Clown Juju maakt zelfs van de kleinste partijtjes een compleet feest!
Goochelen – Schminken – Ballonfiguren – Mini Disco – Glitter Tattoos – Partyplanning

In het programma zit onder andere een show, schminck en ballonnen. Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen uitgebreid, toegevoegd of weggelaten worden. Clown Juju kan met haar grappige goochelen stoute boeken en andere spullen zomaar laten verdwijnen of tevoorschijn laten komen. De kinderen kunnen natuurlijk een handje helpen als ze het leuk vinden.

kinderfeestje clown juju       clown juju op je kinderfeestje

Schmincken kan Clown Juju als de beste. Zij maakt in een handomdraai de mooiste vlinders, tijgers, supermannen en discogezichten. Glittertattoos zijn daarnaast heel hip en ook leuk voor de grote kinderen tot 100 jaar.

Clown Juju is dan ook nog heel erg gek op ballonnen vouwen. Zij maakt uit van die gekke lange ballonnen, zonder moeite voor iedereen een ballonbeestje of een ander ballonfiguren.

Ook is de minidisco met superdisco-lichten en de leukste kindermuziek altijd top! Clown Juju laat de kinderen precies zien hoe je op de liedjes dansen moet.

Clown Juju is bekend met de organisatie van kleine en grote feestjes, zowel aan huis als buiten de deur. Alle zorg van jouw kinderfeestje kun je gerust uit handen geven en je bent ervan verzekerd dat ook jouw kinderfeestje een groot succes zal worden!

clown juju kinderfeestje

Clown Juju komt in ieder geval naar jullie toe op 15 minuten rijafstand van de volgende steden:

Aalsmeer Abcoude Aerdenhout Alkmaar Almere Alphen aan de Rijn Amersfoort Amstelveen Amsterdam Baarn Badhoevedorp Bennebroek Beverwijk Bilthoven Blaricum Bloemendaal Breukelen Bodegraven Bussum Castricum De Bilt Delft Den Haag Diemen Driehuis Driemond Duivendrecht Edam Enkhuizen Gorinchem Gouda Gorkum Haarlem Heemskerk Heemstede Heerhugowaard Heilo Hillegom Hilversum Hoevelaken Hoofddorp Hoorn Houten Huizen IJmuiden IJsselstein Katwijk Krommenie Landsmeer Lelystad Leiden Leimuiden Leusden Lisse Maarssen Mijdrecht Monnickendam Montfoort Muiden Naarden Naaldwijk Nieuwegein Nieuw Vennep Noordwijk Oegstgeest Ouderkerk aan de Amstel Purmerend Rijnsburg Schiphol Sassenheim Soest Uithoorn Uitgeest Utrecht Velserbroek Vianen Veenendaal Vinkeveen Vleuten Volendam Voorburg Wassenaar Weesp Wilnis Woerden Wormerveer Zaandam Zandvoort Zeewolde Zeist Zoetermeer.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown JuJu

4 + 14 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown JuJu

6 + 3 =