Coco de Clown

Coco de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown is al meer dan 15 jaar een bekend gezicht op feesten en evenementen. Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardagsfeest, kinderfeestje of andere vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk.

coco de clown kinderfeestje

TOVERSHOW
Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is deze leuke clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.
Duur van de show: 60 minuten

CoCo houdt van goochelen en ballonvouwen.

coco de clown kinderfeestje

BALLONNENCLOWN
Als Coco de Clown ook nog eens prachtige decoratieve ballonfiguren gaat vouwen zullen de kinderen gieren van plezier. Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Het boeken van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

10 + 13 =

Ik ontvang graag meer informatie van CoCo de Clown:

10 + 13 =

Clown JuJu

Clown JuJu

Clown Juju

Voor het allerleukste kinderfeestje! Clown Juju maakt zelfs van de kleinste partijtjes een compleet feest!
Goochelen – Schminken – Ballonfiguren – Mini Disco – Glitter Tattoos – Partyplanning

In het programma zit onder andere een show, schminck en ballonnen. Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen uitgebreid, toegevoegd of weggelaten worden. Clown Juju kan met haar grappige goochelen stoute boeken en andere spullen zomaar laten verdwijnen of tevoorschijn laten komen. De kinderen kunnen natuurlijk een handje helpen als ze het leuk vinden.

kinderfeestje clown juju       clown juju op je kinderfeestje

Schmincken kan Clown Juju als de beste. Zij maakt in een handomdraai de mooiste vlinders, tijgers, supermannen en discogezichten. Glittertattoos zijn daarnaast heel hip en ook leuk voor de grote kinderen tot 100 jaar.

Clown Juju is dan ook nog heel erg gek op ballonnen vouwen. Zij maakt uit van die gekke lange ballonnen, zonder moeite voor iedereen een ballonbeestje of een ander ballonfiguren.

Ook is de minidisco met superdisco-lichten en de leukste kindermuziek altijd top! Clown Juju laat de kinderen precies zien hoe je op de liedjes dansen moet.

Clown Juju is bekend met de organisatie van kleine en grote feestjes, zowel aan huis als buiten de deur. Alle zorg van jouw kinderfeestje kun je gerust uit handen geven en je bent ervan verzekerd dat ook jouw kinderfeestje een groot succes zal worden!

clown juju kinderfeestje

Clown Juju komt in ieder geval naar jullie toe op 15 minuten rijafstand van de volgende steden:

Aalsmeer Abcoude Aerdenhout Alkmaar Almere Alphen aan de Rijn Amersfoort Amstelveen Amsterdam Baarn Badhoevedorp Bennebroek Beverwijk Bilthoven Blaricum Bloemendaal Breukelen Bodegraven Bussum Castricum De Bilt Delft Den Haag Diemen Driehuis Driemond Duivendrecht Edam Enkhuizen Gorinchem Gouda Gorkum Haarlem Heemskerk Heemstede Heerhugowaard Heilo Hillegom Hilversum Hoevelaken Hoofddorp Hoorn Houten Huizen IJmuiden IJsselstein Katwijk Krommenie Landsmeer Lelystad Leiden Leimuiden Leusden Lisse Maarssen Mijdrecht Monnickendam Montfoort Muiden Naarden Naaldwijk Nieuwegein Nieuw Vennep Noordwijk Oegstgeest Ouderkerk aan de Amstel Purmerend Rijnsburg Schiphol Sassenheim Soest Uithoorn Uitgeest Utrecht Velserbroek Vianen Veenendaal Vinkeveen Vleuten Volendam Voorburg Wassenaar Weesp Wilnis Woerden Wormerveer Zaandam Zandvoort Zeewolde Zeist Zoetermeer.

Ik ontvang graag meer informatie van Clown JuJu

11 + 11 =

Ik ontvang graag meer informatie van Clown JuJu

4 + 12 =