Poppenkast huren

Poppenkast huren
Wilt u een poppenkast huren? Jan Klaassen en Katrijn, iedereen kent ze wel! Zij beleven de meest spannende avonturen, vertellen de leukste grappen en vermaken heel wat kinderen met hun poppenkast. Nu is het tijd voor de bijna jarige om de avonturen van de poppenkast mee te maken in uw eigen woonkamer! U hoort het goed! De poppenkast kan ook bij u thuis. Schuif de tafel en stoelen maar aan de kant, ga klaar zitten en het avontuur kan beginnen! Kunnen de kinderen helpen bij het spannende avontuur?

Van het begin tot het eind worden de kinderen geboeid door de poppenkast in Haarlem. Natuurlijk zijn er heel wat poppenkasten te huren. Poppenkasten met Jan Klaassen en Katrijn als poppen, poppenkasten met andere poppen, poppenkasten met mensen… Als u een poppenkast in wilt huren, hoeft u maar 1 ding te doen; namelijk naar de website van kinderfeesje.com te gaan!

 

De poppenkast kan worden ingezet op een kinderfeestje, maar is ook geschikt voor een bruiloft, een opening, een braderie, een winkelcentrum en ieder ander kinderevenement.

Naast een poppenkast vindt u hier ook de leukste clowns, goochelaars, verkleedkisten, springkussens, themafeestjes en alle andere kinderfeestjes in uw regio!